top of page
porttelefon örebro

Smart porttelefon i Örebro och Kumla

Tack vare en praktisk porttelefon kan ingången hållas säkert låst och besökare, hantverkare, leverantörer etc. kan släppas in snabbt, smidigt och enkelt. porttelefonen monteras på utsidan av huvudentrén till din byggnad och kopplas till en telefonsvarare eller telefon som finns i en närliggande lägenhet eller reception. porttelefoner används också allt oftare för säker tillträdeskontroll som ett alternativ till mekaniska nycklar.

Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram en lösning för din bostad eller BRF i Örebro eller Kumla

iStock-883690206-1024x338.jpeg
ilog_home.jpeg

iLOQ representerar en ny generation av låssystem!

Om en nyckel tappas bort måste inte låset bytas ut

Vi på Pignus är stolta förespråkare för iLOQ digitala låssystem och hjälper dig gärna med  hela processen då du vill byta ut dina mekaniska lås och nycklar till ett smart, elektroniskt, lättanvänt, säkert och digitalt låssystem.

Passager in och ut blir så mycket enklare med en bra porttelefon.

För att undvika skadegörelse, inbrott och ovälkomna gäster är det idag allt vanligare att fastighetsägare och bostadsrättsföreningar väljer att hålla portar och entréer låsta. Då är det smidigt att investera i porttelefoni. Telefonen monteras på portens utsida och kopplas samman med en telefon eller svarsapparat som finns i lägenheten, receptionen eller på kontoret. 

Porttelefon Kumla – fördelar
 

  • Ökad säkerhet. Med en porttelefon kan du enkelt kontrollera vem som kommer in i din bostadsrättsförening eller fastighet. Det minskar risken för obehöriga personer att ta sig in.
     

  • Bättre kontroll. Du  får även bättre koll på vem som kommer in och ut genom att ha tillgång till en logg över besökare. 
     

  • Enklare kommunikation: Porttelefonen gör det möjligt att kommunicera med besökare eller leveranser utan att behöva gå ut ur bostaden. 
     

  • Bättre tillgänglighet: Om du har svårt att ta dig ut till porten eller är rörelsehindrad kan en porttelefon vara till stor hjälp. 

Porttelefon i Kumla och Örebro

Låt oss installera moderna porttelefoner i din fastighet eller bostadsrättsförening i Kumla och Örebro med närområde! Med en porttelefon kan du hålla porten låst och samtidigt se till att boende och andra personer som behöver besöka fastigheten kan släppas in på ett snabbt, smidigt och säkert sätt. 
 

Enkelt att komplettera med kamerabevakning

En porttelefon kan kompletteras med kamera så att det går att få en tydligare översikt över vem som är på väg in i fastigheten. Dessutom går porttelefonen att koppla ihop med ett passersystem – på det sättet kan alla behöriga komma in utan att använda nyckel.

 

Vi erbjuder moderna och användarvänliga lösningar för flera olika porttelefonsystem. Allt ifrån större nybyggnadsprojekt med stora installationer till montage av enstaka porttelefoner, samt service och underhåll av befintliga porttelefonsystem. Med hjälp av oss kan du skapa större säkerhet i dina lokaler i Kumla och Örebro med modern porttelefoni. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med allt från planering till installation. 
 

bottom of page