top of page
ILOQ örebro
iLOQ (1).png

ILOQ digitala låssystem i Örebro och Kumla

Ett smart, elektroniskt, lättanvänt, säkert och digitalt låssystem som erbjuder stora fördelar i alla typer av fastigheter. Anlita oss för snabb service och säkra installationer av iLOQ i Kumla och Örebro

iLOQ-white.png

Löser problemet med förlorade nycklar och illegal kopiering. Om en nyckel tappas bort kan den spärras 

och sedan återanvändas. ILOQ behåller en hög säkerhet och kontroll under hela sin livslängd.

iStock-883690206-1024x338.jpeg
ilog_home.jpeg

iLOQ representerar en ny generation av låssystem!

Om en nyckel tappas bort måste inte låset bytas ut

Vi på Pignus är stolta förespråkare för iLOQ digitala låssystem och hjälper dig gärna med  hela processen då du vill byta ut dina mekaniska lås och nycklar till ett smart, elektroniskt, lättanvänt, säkert och digitalt låssystem.

iLOQ i Örebro och Kumla – våra produkter

iLOQ S5

iLOQ S5 är nästa generations digitala låssystem. Fastighetsägare, förvaltare och nyckelinnehavare får med detta system flera fördelar, bland annat hög säkerhet. Systemet kan också leda till stora besparingar under hela dess livscykel. 

 

iLOQ S10

iLOQ är det perfekta låssystemet  för både bostadsfastigheter och kommersiella byggnader. Systemet är flexibelt och kostnadseffektivt eftersom det inte behöver kablar eller batterier, vilket minskar kostnaderna för underhåll och eliminerar batteriavfallet.

 

iLOQ S50

iLOQ S50 är den första låscylindern som kan använda NFC-tekniken i en smartphone för att hämta den energi som krävs för att låsa upp. Smidigt och kostnadseffektivt.
 

iLOQ – vi bygger ditt nya låssystem

Moderna digitala lås är enkla att installera och använda. Men det är arbetet med att bygga hela systemet och den viktiga servicen efter installationen som avgör hur länge systemet kommer att hålla funktionen och ge fastigheten en hög säkerhetsnivå. Maximal nytta av iLOQ får du när samtliga steg i planeringen, installationen och underhållet av ditt nya digitala låssystem genomförs på rätt sätt. Med hjälp av våra kunniga och serviceorienterade experter får du tillgång till den högsta kompetens, riktigt bra  garantier och en trygg partner i alla steg.
 

Välkommen att kontakta oss – med hjälp av iLOQ:s digitala lås kan vi ge din fastighet en säker och ekonomisk framtid!

Lättare och smidigare!

iLOQ  är betydligt lättare och säkrare att administrera, än mekaniska system

  • Alla nycklar och cylindrar programmeras enkelt med hjälp av en programmeringsenhet som administreras via en dator.

  • Den eller de som administrerar systemet, bestämmer vilka dörrar som ska kunna öppnas av varje enskild nyckel och det går att programmera nycklarna så att de endast fungerar vissa tider på dygnet.

  • Med programmeringsenheten är det enkelt spärra de nycklar som är på villovägar.

  • En nyckel (eller flera) kan programmeras som huvudnyckel, men behörigheterna kan snabbt återkallas om så önskas.

iLOQ Örebro – smart och enkel administration

iLOQ 5 är en flexibel, anpassningsbar och lättanvänd plattform som kan användas för att administrera både lösningen med digitala nycklar och en mobiltelefonbaserad lösning. 

 

Funktionen för kommunikation mellan olika enheter gör att stora mängder data som behörigheter, senaste tid, tidsrestriktioner, listor med spärrade nycklar och händelseloggar med mera kan uppdateras på distans. Datan kan sedan snabbt delas mellan läsare, nycklar och lås i en byggnad innan dörren öppnas. Detta gör att behovet av att manuellt importera och exportera data till lås och nycklar på plats försvinner. Dessutom minimeras utgifterna för kabeldragning och batterier och minskar kostnaderna under hela livscykeln.
 

Alla nycklar och cylindrar programmeras enkelt med hjälp av en programmeringsenhet som administreras via en dator.Med programmeringsenheten är det enkelt spärra de nycklar som är på villovägar.

En nyckel (eller flera) kan programmeras som huvudnyckel, men behörigheterna kan snabbt återkallas om så önskas.

bottom of page