top of page
bokningssystem örebro

Porttelefon Lindesberg – en säker lösning

Låt oss installera moderna porttelefoner i din fastighet eller bostadsrättsförening i Lindesberg! Med en modern porttelefon kan porten vara låst utan att boende, besökare, hantverkare och andra som kommer till fastigheten kan släppas in på ett snabbt, smidigt och säkert sätt.
 

För att minska risken för skadegörelse, inbrott och ovälkomna gäster är det idag allt fler som väljer att hålla portar och entréer låsta. Då är det smart att använda en porttelefon, som monteras på portens utsida och kopplas samman med en telefon eller högtalare med svarsfunktion som finns i lägenheten, receptionen eller på kontoret. 

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill ha en offert eller behöver rådgivning

Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

Porttelefon Lindesberg – fördelar

  • Säkerhet. Med en porttelefon kan du kontrollera vem som kommer in och ut från fastigheten. Det gör det svårare för obehöriga personer att ta sig in och minskar risken för inbrott. 
     

  • Bekvämlighet. Du kan enkelt kommunicera via porttelefonen och öppna dörren direkt från din lägenhet eller kontor.
     

  • Ökad tillgänglighet. Porttelefoner kan utrustas med olika funktioner, som till exempel en röststyrning, vilket gör det möjligt för personer med funktionsnedsättningar att kommunicera och öppna dörren utan problem.
     

  • Möjlighet till inspelning. Moderna porttelefoner kan spela in ljud och video från besökare, vilket kan användas som bevis i händelse av en incident.

Komplettera porttelefonen med kamera

En porttelefon kan även kompletteras med kamera så att det går att få en tydligare översikt över vem som är på väg. Dessutom går porttelefonen att koppla ihop med ett passersystem så att alla behöriga kan komma in genom porten utan en vanlig nyckel.

 

Våra porttelefoner passar utmärkt i de flesta lägenhetshus, men också i kontorslokaler, industrilokaler och kommersiella fastigheter.

Vi erbjuder smarta helhetslösningar för alla typer av porttelefonsystem. Allt ifrån större nybyggnadsprojekt med stora installationer till montage av enstaka porttelefoner, samt service och underhåll av befintliga porttelefonsystem.  Med vår hjälp kan du skapa större säkerhet i dina lokaler i Lindesberg med hjälp av modern porttelefoni. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

bottom of page