top of page
bokningssystem örebro

iLOQ Lindesberg – ett smart digitalt låssystem

Behöver din fastighet eller bostadsrättsförening i Lindesberg ett bättre låssystem? Välkommen till oss på Pignus – vi installerar och utför service på iLOQ digitala låssystem – ett smart, smidigt, säkert system som ger stora fördelar i de flesta fastigheter.

iLOQ är ledande inom den nya generationen låssystem – det är enkelt att administrera i och med att du inte behöver byta ut några nycklar om de tappas bort. 

Vi hjälper dig gärna när du vill byta ut ditt låssystem. Vi hjälper dig med hela processen när du vill byta ut traditionella mekaniska lås till iLOQ – det smarta digitala låssystemet.

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill ha en offert på låssystem eller behöver rådgivning

Vi på Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

iLOQ – några av de största fördelarna

  • Alla nycklar och cylindrar som ingår i iLOQ kan enkelt programmeras med en programmeringsenhet som styrs med hjälp av en dator.
     

  • Personerna som administrerar iLOQ-systemet kan enkelt bestämma vilka dörrar som ska kunna öppnas av varje enskild digital nyckel. Det går exempelvis att programmera nycklarna så att de fungerar på vissa bestämda tider. Ett smart sätt att undvika exempelvis sen användning av tvättstugor och samlingslokaler som kan vara störande för de boende.
     

  • Med hjälp av iLOQ är det enkelt att spärra nycklar som hamnat på villovägar.
     

  • Valfritt antal nycklar kan programmeras till att bli huvudnycklar och dessa behörigheter kan snabbt återkallas vid behov.

iLOQ Lindesberg – mer information

iLOQ S5

iLOQ S5 är nästa generations digitala låssystem. Med hjälp av det kan fastighetsägare, förvaltare och nyckelinnehavare få ta del av flera fördelar, bland annat hög säkerhet i ett enkelt system som också leder till stora besparingar och låga kostnader under hela livscykeln. 

 

iLOQ S50

iLOQ S5o är den första låscylindern som kan använda NFC-tekniken i en smartphone för att hämta den energi som krävs för att låsa upp.

iLOQ S10

iLOQ är ett låssystem som är perfekt för bostadsfastigheter och kommersiella byggnader. Systemet behöver inga kablar eller batterier, vilket minskar kostnaderna för underhåll och eliminerar batteriavfallet.

bottom of page