top of page
bokningssystem örebro

Fastighetsboxar i Örebro och Kumla

Allt fler fastighetsboxar placeras ut i trappuppgångar och entréer för att förenkla för brevbärare och andra bud. De fastighetsboxar vi kan erbjuda är säkra och enkla att använda med digitalt lås och styrning med tagg. 

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram rätt modeller och storlekar på fastighetsboxarna. Postnord och andra postutdelare har specifika krav och ett detaljerat regelverk för fastighetsboxar – vi hjälper dig att hitta rätt. Vi hjälper dig hela vägen med planering och inköp och skickar ut en offert om du är en fastighetsägare eller bostadsrättsförening som behöver en större mängd fastighetsboxar. 

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill veta mer eller behöver rådgivning

Vi på Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

Fastighetsboxar i Örebro och Kumla – fördelar

Fastighetsboxar är ett mycket säkert alternativ när det handlar om att ta emot post. Bedömningen är att den totala säkerheten i bostäder när lägenhetsdörrar inte utrustas med traditionella postinlägg. Dessutom ger fastighetsboxar ett ökat skydd mot buller, inbrott och brand. 

Dessutom blir det enklare för mottagarna att få större försändelser utburna direkt hem istället för att de måste hämtas hos ett postombud efter avisering.

 

En annan stor fördel är förstås att brevbärare och paketbud får en bättre arbetsmiljö då de inte behöver springa upp och ner för trapporna när de utför sitt arbete. 

Fastighetsboxar i flera format

​Våra fastighetsboxar finns i flera olika varianter – du väljer om du vill ha en analog eller digital lösning. Några av fördelarna med att välja digitala fastighetsboxar är att de går att koppla samman med det övriga huset – via passersystem, kommunikation och olika bokningsfunktioner. Våra fastighetsboxar finns i liggande och stående format samt varianter för utomhusbruk.

Testade och säkerhetsklassade boxar

Viktigt att tänka på innan du investerar i fastighetsboxar är att de är testade och säkerhetsklassade, inkasten inte är för stora och att tillverkaren är ISO-certifierad. Vi motsvarar dessa krav – välkommen att kontakta oss om du är intresserad av fastighetsboxar i Kumla eller Örebro.

bottom of page