top of page
bokningssystem örebro

Vi installerar din porttelefon i Karlskoga

Allt fler bostadsrättsföreningar och företag väljer att hålla sina entréer låsta. Detta för att minska risken för skadegörelse, inbrott och ovälkomna besök. Porttelefoner har på senare år blivit vanligare i bostadshus och kontorsbyggnader – kanske på grund av de allt mer populära hemleveranserna. Det blir  enklare att identifiera och släppa in besökare utan att man behöver lämna ut nycklar eller portkoder. 

 

Med hjälp av en modern porttelefon kan porten hållas lås samtidigt som hantverkare, leverantörer och andra besökare kan släppas in snabbt och säkert med ett enkelt knapptryck. 

 

Välkommen att kontakta oss idag – vi hjälper dig med kompetent installation av porttelefon i Karlskoga. Vi är fabrikatsobereoende och installerar de flesta varumärken inom porttelefoni. 

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill ha en offert på porttelefoni eller behöver rådgivning

Vi på Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

Kopplas samman med telefon

En porttelefon monteras på utsidan av porten och kopplas samman med en telefon eller svarsapparat som finns i inomhus, exempelvis i en av lägenheterna i ett flerbostadshus eller i kontorets reception. En porttelefon kan även kopplas till mobiltelefoner. Dagens porttelefoner är flexibla och användbara i de flesta sammanhang. 

En porttelefon kan också kompletteras med kamera. Då syns besökaren på bild innan porten öppnas, vilket minimerar risken att obehöriga ska kunna ta sig in. Porttelefonen går även att kopplas ihop med ett passersystem så att alla boende och verkande kan ta sig in i lokalerna utan vanliga nycklar. 

Fördelar med porttelefoner

  • Säkerhet. Genom att ha en porttelefon kan du kontrollera vem som kommer in. Detta minskar risken för obehörig åtkomst och skyddar dig och dina nära och kära.
     

  • Bekvämlighet. Du behöver inte längre gå ut för att öppna dörren för gäster eller leveranser. Du kan enkelt kommunicera med dem genom porttelefonen och låta dem komma in utan att behöva släppa in obehöriga.
     

  • Ökad tillgänglighet. Porttelefoner är också till stor hjälp för personer med funktionshinder eller äldre som har svårt att röra sig. 
    Kostnadseffektivt. Genom att minska risken för inbrott och stöld minskar du också behovet av dyra säkerhetssystem eller försäkringar.

bottom of page