top of page
passersystem örebro

Passersystem för brf i Kumla och Örebro

Ett modernt passersystem är bekvämt, både för dem som måste passera genom olika dörrar och för den eller de personer som ska underhålla systemet, det registrerar allt som har hänt, vilket innebär att det är möjligt att i efterhand se vem som har passerat var och när.

iStock-883690206-1024x338.jpeg
ilog_home.jpeg

iLOQ representerar en ny generation av låssystem!

Om en nyckel tappas bort måste inte låset bytas ut

Vi på Pignus är stolta förespråkare för iLOQ digitala låssystem och hjälper dig gärna med  hela processen då du vill byta ut dina mekaniska lås och nycklar till ett smart, elektroniskt, lättanvänt, säkert och digitalt låssystem.

Vi installerar Axema i Örebro

Vi hjälper dig att installera Axema Vaka – ett passersystem ger snabb och enkel access till alla utrymmen. Systemet passar utmärkt för flerbostadshus, kontor, handel och industri och innefattar en rad olika tjänster. Med Axema får du porttelefoni, digital informationstavla, bokningssystem med mera inom ett och samma system. Detta användbara passersystem är skalbart, du kan börja smått och öka efter behov.

 

Fördelar med Axema passersystem:
 

  • Enkel installation.

  • Enkelt att administrera.

  • Inga löpande kostnader

  • Tryggt och framtidssäkert.

  • Systemet är skalbart och flexibelt.

  • Axema förbättrar tillgängligheten för alla.

  • Välkommen att kontakta oss så hjälper vi din förening att installera Axemas nyckelfria och säkra passersystem. 

Moderna passersystem 

Våra moderna, digitala passersystem styrs på elektronisk väg. I stället för vanliga nycklar används nyckelbrickor i ett system som styrs via en mjukvara där en eller flera personer administrerar tillträdet. Administratörerna bestämmer vilka dörrar som ska öppnas, vilka personer som de ska öppnas för och vid vilka tider de ska öppnas för behöriga.

 

Passersystemen Axema och RCO gör att administratören kan veta vem som har passerat in och ut i lokalerna. Passersystemet kan  kommunicera med övrig säkerhet i fastigheten, som inbrottslarm och kameraövervakning. Ett suveränt sätt att skapa trygghet för alla boende och verkande i lokalerna. 


Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att installera ett smart och säkert passersystem i din brf i Örebro och Kumla.
 

RCO i Kumla och Örebro

Vi erbjuder även trygga, flexibla och lättskötta passersystem från RCO. En flerbostadsfastighet med ett passersystem skapar en tryggare vardag samtidigt som det sparar pengar till föreningen eller fastighetsägaren. 

 

Med ett passersystem från RCO slipper du hantera borttappade nycklar, du kan ge personer med rörelsehinder bättre tillgänglighet och inte minst spara energi genom att dörrar inte står och släpper in kall luft i onödan.

 

Du kan även tilldela behörighet så att rätt personer kommer in i cykelförråd, tvättstuga, källare och andra lokaler som behöver trygga passager. Om någon tappar sin nyckelbricka till systemet så kan den enkelt spärras - och inga lås behöver bytas ut.

Välkommen att kontakta oss för mer information om passersystem från RCO. 
 

bottom of page