top of page
bokningssystem örebro

Smidig dörrautomatik i Karlskoga

Pignus kan  installera modern dörrautomatik i din bostadsrättsförening eller i dina kontorslokaler.  Att ha möjlighet att öppna och stänga dörrarna med automatik underlättar mycket, inte minst vid entréer som har tyngre dörrar. Inte minst blir tillgängligheten mycket större för personer med funktionshinder. 

 

Dörrautomatik kan  installeras på alla typer av dörrar i en bostadsrättsförening, flerbostadshus eller i kontors- och industrilokaler. 

 

Dörrautomatik är vanligt vid entrédörrar, men det är även utmärkt att installera till dörrar för hissar, cykelrum, tvättstuga med mera. I en bostadsrättsförening bor det ofta många äldre som kan ha stor nytta av detta. Styrningen av dörrautomatiken kan ske på olika sätt, exempelvis med rörelesensor, armbågskontakt eller fjärrkontroll. 
 

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill ha en offert på dörrautomatik eller behöver rådgivning

Vi på Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

Fördelar med dörrautomatik

  • Tillgänglighet.  Med dörrautomatik blir det enklare för personer med funktionsnedsättning eller rörelsehinder att ta sig in i byggnaden. Detta gör det mer tillgängligt för alla boende och besökare.

  • Ökad säkerhet.  Dörrautomatik ger en högre säkerhetsnivå då endast behöriga personer kan komma in i byggnaden. Detta minskar risken för obehörigt inträde och stölder.

  • Enklare leveranser. Med en dörrautomatik blir det smidigare för leverantörer och flyttpersonal att komma in i byggnaden och leverera paket eller varor till boende. 

  • Ökad energieffektivitet. Dörrarna stängs automatiskt efter att någon har gått in eller ut, vilket minskar risken för drag och minskar också energiförbrukningen för uppvärmning.

Viktigt för tillgängligheten

Dörrautomatik är viktigast i de inpasseringar som ska vara tillgängliga för alla. Huvudsyftet är traditionellt att skapa mer tillgänglighet för personer med funktionsvariationer, men dörrautomatik är även ett väldigt bra stöd för de som kommer med händerna fulla eller om det handlar om tunga dörrar som inte alla klarar av att få upp av egen kraft. 

 

Vi är ett fabrikatsoberoende företag och kan därför erbjuda dörrautomatik och andra produkter från flera marknadsledande leverantörer – inklusive installation och service. Alla  lösningar  har lång livslängd och är en kostnadseffektiv investering för våra kunder.

Välkommen att kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt dörrautomatik i Karlskoga.

bottom of page