top of page
bokningssystem örebro

iLOQ Karlskoga – vi installerar det moderna och smarta låssystemet

Vi är en certifierad leverantör och installatör av ilOQ i Karlskoga. iLOQ är ett modernt digitalt låssystem som är smart, lätt att använda och säkert. Helt enkelt ett elektroniskt låssystem som erbjuder stora fördelar i alla typer av fastigheter.

Med hjälp av iLOQ löser du bland annat problem med borttappade nycklar och olaglig kopiering. En borttappad nyckel kan enkelt spärras. På det sättet behåller iLOQ en hög säkerhet och kontroll under hela sin livslängd. 

 

Är du i behov av ett nytt låssystem till din bostadsrättsförening i Karlskoga? Vi hjälper dig gärna med hela processen när du vill byta ut dina traditionella lås med ett digitalt och smart låssystem. 
 

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill ha en offert på låssystem eller behöver rådgivning

Vi på Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

iLOQ Karlskoga – här är fördelarna

 • iLOQ är ett smart och lätthanterligt system som är smidigt för både administratörer och användare.
   

 • Såväl nycklar som cylindrar kan enkelt programmeras med en programmeringsenhet installeras på en dator. Det gör att de enkelt kan byta ägare vid exempelvis inflyttningar.
   

 • Administratörerna bestämmer vilka dörrar som ska kunna öppnas av vem, och vid vilka tider de ska kunna öppnas. 
  Det är enkelt att spärra stulna eller borttappade nycklar.

   

 • En nyckel eller flera kan enkelt programmeras till att bli huvudnyckel, men behörigheterna kan snabbt ändras tillbaka vid behov. 

iLOQ Karlskoga ger många valmöjligheter

iLOQ S10

iLOQ är ett låssystem som är perfekt för bostadsfastigheter och kommersiella byggnader. Systemet behöver inga kablar eller batterier, vilket minskar kostnaderna för underhåll och eliminerar batteriavfallet.

 

iLOQ S50

iLOQ S50 är den första låscylindern som kan använda NFC-tekniken i en smartphone för att hämta den energi som krävs för att låsa upp.

iLOQ S5

iLOQ S5 är nästa generations digitala låssystem. Med hjälp av det kan fastighetsägare, förvaltare och nyckelinnehavare få ta del av flera fördelar, bland annat hög säkerhet i ett enkelt system som också leder till stora besparingar och låga kostnader under hela livscykeln. 
 

bottom of page