top of page
bokningssystem örebro

Bokningssystem Karlskogar – smart lokalbokning

Ett digitalt bokningssystem gör vardagen lättare i bostadsrättsföreningar och på kontor.  Blir det för oöverskådligt med separata bokningstavlor för tvättstugan, bastun, övernattningslägenheten och andra allmänna utrymmen?  Det blir betydligt enklare med ett smidigt och anpassningsbart bokningssystem men enkel åtkomst för alla. 

 

Ett modernt bokningssystem ökar säkerheten, skapar ordning och reda och gör vardagen enklare för alla som använder gemensamma lokaler i bostadsrättsföreningen, på kontoret eller i fastigheten.

 

Alla behöriga personer kan boka tid i lokalerna med hjälp av en elektronisk bokningstavla. Vi kan även erbjuda bokning på distans via en internetansluten dator eller app på din smartphone. Låt oss installera ett digitalt bokningssystem i Karlskoga!

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill ha en offert på bokningssystem eller behöver rådgivning

Vi på Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

Bokningssystem Karlskoga – fördelar

 • Större säkerhet. Digitala bokningssystem skyddar mot obehörig åtkomst till lokalerna genom att endast medlemmar i bostadsrättsföreningen har tillgång till de digitala nycklarna. Detta minskar risken för inbrott, skador och andra störningar i lokalerna.
   

 • Effektivare hantering. Med ett digitalt bokningssystem kan du enkelt se tillgänglighet, boka och hantera lokaler på ett smidigt sätt. Systemet minskar då risken för dubbelbokningar och sparar tid för både styrelsen och medlemmarna.
   

 • Ökad transparens. Ett digitalt bokningssystem ger bättre överblick över alla allmänna utrymmen och dess tillgänglighet och förenklar bokningar. Med ett gemensamt digitalt system minskar dessutom risken för missförstånd och dubbelbokningar. 

Några smarta funktioner

 • Automatiska påminnelser via sms. En bokad tid glöms aldrig bort.

 • Automatisk funktion för att skicka nyhetsbrev. Man kan skicka ut mejl om nytt bredband, städning eller annat som påverkar medlemmarna.

 • Erbjuda medlemmarna bokningar av olika typer, från var som helst, när som helst. 

 • Tillgång till en smidig adminpanel från vilken ni enkelt kan administrera alla bokningar och göra nödvändiga förbättringar. 

 • Systemet fungerar för obegränsat antal bokningar och tvättrum och andra bokningsbara lokaler.

 • Betalningen kan ske i samband med bokning i fall där ni tar betalt för bokningarna.

 • Möjlighet för att koppla på passagesystem

bottom of page