top of page
bokningssystem örebro

Säkra fastighetsboxar i Karlskoga

Våra fastighetsboxar vi kan erbjuda är säkra och enkla att använda med digitalt lås och styrning med tagg. Istället för gamla postinkast gör vi posthanteringen säkrare för dig – och enklare för brevbärare och bud som inte behöver springa upp och leverera vid dörren.

 

Våra erfarna experter hjälper din bostadsrättsförening att hitta rätt – Postnord och andra postutdelare har en hel del specifika krav och ett detaljerat regelverk för fastighetsboxar. Vi hjälper dig hela vägen med planering och inköp. Representerar du en större fastighetsägare eller bostadsrättsförening som behöver en större mängd fastighetsboxar? Vi hanterar även större offertförfrågningar. 

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill ha en offert på fastighetsboxar eller behöver rådgivning

Vi på Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

Fördelar med fastighetsboxar

  • Sparar tid och energi. Med en fastighetsbox behöver du inte längre ta dig till närmaste postombud eller vänta på att ett paket ska levereras. Du kan istället hämta dina försändelser när det passar dig, utan att behöva lämna hemmet.
     

  • Säker leverans. Genom att ha en fastighetsbox minskar risken för förseningar eller stölder av din post och dina paket. Boxen är låst och endast du som har nyckeln kan öppna den.
     

  • Tillgängligt för alla: Fastighetsboxar är anpassade för personer med funktionsnedsättningar och är därför lättillgängliga för alla. Detta gör att även personer med rörelse- eller synhinder kan ta emot sin post och sina paket utan problem.

Fastighetsboxar i flera format

Vi levererar fastighetsboxar i flera olika varianter – dels kan du välja om du vill ha en analog eller digital lösning. Våra fastighetsboxar finns i liggande och stående format samt tåliga varianter för utomhusbruk.

 

Några av fördelarna med att välja digitala fastighetsboxar är att de går att koppla samman med fastighetens andra digitala system som passersystem, kommunikation och olika bokningsfunktioner. 

 

Viktigt att tänka på innan du investerar i fastighetsboxar är att de är testade och säkerhetsklassade, inkasten inte är för stora på grund av stöldrisken. Dessutom måste tillverkaren vara ISO-certifierad. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att investera i fastighetsboxar i Karlskoga.

bottom of page