top of page
bokningssystem örebro

Fastighetsboxar i Lindesberg – smidigare postutdelning

Fastighetsboxar är en allt vanligare lösning för postutdelning i svenska trappuppgångar och entréer. Fördelarna är många för att förenkla för brevbärare och andra paketbud. Vi erbjuder fastighetsboxar som  är säkra och enkla att använda med digitalt lås och styrning med tagg. 

 

Postnord och andra postutdelare har specifika krav och ett detaljerat regelverk för fastighetsboxar – vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln. Vi är med dig hela vägen från planering och inköp till installation och service av dina fastighetsboxar.

 

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram rätt modeller och storlekar på dina fastighetsboxar i Lindesberg.

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill ha en offert på fastighetsboxar eller behöver rådgivning

Vi på Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

Fastighetsboxar Lindesberg – några fördelar

  • Bekvämlighet. Med fastighetsboxar behöver hyresgästerna inte längre gå till postkontoret eller vänta på att brevbäraren ska komma för att hämta sin post. Istället kan de enkelt hämta sin post direkt på fastigheten, när det passar dem bäst. Detta sparar tid och gör det mer bekvämt för hyresgästerna.
     

  • Säkerhet. Fastighetsboxarna erbjuder en privat och säker plats för hyresgästernas post. Det minskar risken för att viktig post ska gå förlorad eller att obehöriga personer ska få tillgång till den. 
     

  • Enkel installation och underhåll. Fastighetsboxar är enkla att installera och kräver minimalt med underhåll. De är utformade för att vara hållbara,  vilket gör dem till en långsiktig investering för fastighetsägare.

Fastighetsboxar – mer information

Idag installeras fastighetsboxar i samtliga nybyggen och i merparten av alla flerbostadshus som renoverar trapphuset. De används i första hand i just flerbostadshus, men är även vanligt förekommande i radhusområden och företagslokaler. 

 

Innan man installerar fastighetsboxar är det viktigt att de är godkända för användning i Sverige. Om du anlitar oss för att installera fastighetsboxar kan du vara trygg i att allt är i sin ordning. Hos oss finns fastighetsboxar i flera utföranden: stående, liggande, olika storlekar, material och tillbehör. Vi är fabrikatsoberoende och kan leverera de fastighetsboxar du behöver i Lindesberg. 
Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med det du behöver inom fastighetsboxar. 

bottom of page