top of page
bokningssystem örebro

Bokningssystem i Örebro och Kumla

Med ett elektroniskt bokningssystem för din fastighet eller BRF i Örebro eller Kumla kan du förenkla bokningen av gemensamma utrymmen i din byggnad. Det förbättrar ordningen och ergonomin och ger dessutom en betydande säkerhetshöjning för hela din verksamhet. Att ha ett bokningssystem som är direkt kopplat till dina andra säkerhetssystem gör det hela ännu enklare.

Ett elektroniskt bokningssystem kan "prata med andra säkerhetssystem, t.ex. porttelefoner, passersystem och larm.

Vissa verksamheter använder enbart bokningsfunktionen i systemet men väldigt många använder även systemet för att förmedla viktigt och aktuell information till användarna.

iStock-883690206-1024x338.jpeg
ilog_home.jpeg

iLOQ representerar en ny generation av låssystem!

Om en nyckel tappas bort måste inte låset bytas ut

Vi på Pignus är stolta förespråkare för iLOQ digitala låssystem och hjälper dig gärna med  hela processen då du vill byta ut dina mekaniska lås och nycklar till ett smart, elektroniskt, lättanvänt, säkert och digitalt låssystem.

Bokningssystem i Örebro och Kumla

Är din bostadsrättsförening i Örebro eller Kumla i behov av ett nytt bokningssystem? Om det är rörigt med separata bokningstavlor för tvättstugan, bastun, övernattningslägenheten eller gymmet så blir det betydligt enklare med ett smidigt och anpassningsbart bokningssystem 
Ett modernt, digitalt bokningssystem ökar säkerheten, ger ordning och reda och gör vardagen smidigare för alla som använder gemensamma lokaler i bostadsrättsföreningen eller fastigheten.

 

Alla behöriga personer kan boka tid i lokalerna med hjälp av en elektronisk bokningstavla. Vi kan erbjuda bokning på distans via en internetansluten dator eller mobil app. Låt oss installera ett digitalt bokningssystem – du väljer vilken variant som är bäst.

Fördelar med ett digitalt bokningssystem

  • Effektivitet. Med ett digitalt bokningssystem kan man enkelt hantera alla bokningar och förfrågningar på ett strukturerat sätt. Det minskar risken för dubbelbokningar eller missförstånd.

  • Tillgänglighet. Genom att ha ett bokningssystem kan medlemmar eller hyresgäster enkelt boka och avboka lokaler eller faciliteter när det passar dem. Det ger också möjlighet för icke-medlemmar att göra bokningar.

  • Ökad transparens. Med ett digitalt bokningssystem kan alla medlemmar eller hyresgäster se tillgänglighet och priser för olika faciliteter. 

  • Spårbarhet. Alla bokningar i systemet registreras och kan spåras, vilket gör det lätt att hålla koll på användning av faciliteter och eventuella problem eller skador som uppstår.

Tillgängligt, smart och lättanvänt

Ett bokningssystem bör vara tillgängligt, smart och lätt att använda för alla. Vi erbjuder olika lösningar för att underlätta bokningen av tvättstugan och andra gemensamma utrymmen. Bokningssystem minskar risken för dubbelbokningar och ger administratörerna bättre möjlighet att kontrollera hur lokalerna används.
 

Välj vilket bokningssystem du önskar till tvättstugan, konferensrummet eller festlokalen: via antingen bokningstavla, en uppkopplad dator eller en app i din smartphone. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna på marknaden och kan därför garantera högsta kvalitet. 
Välkommen att kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt bokningssystem i Örebro och Kumla med omnejd. 

bottom of page