top of page
bokningssystem örebro

Säker dörrautomatik i Lindesberg

Låt oss installera dörrautomatik i din bostadsrättsförening! Att kunna öppna och stänga dörrarna automatiskt i en fastighet underlättar mycket, inte minst vid entréer som har tyngre dörrar. 
Dörrautomatik går utmärkt att installera på alla typer av dörrar i en bostadsrättsförening, flerbostadshus eller företagslokal. 


Vanligast är kanske dörrautomatik på entrédörrar, men det är även utmärkt att installera till dörrar för hissar, cykelrum, tvättstuga med mera. Styrningen av dörrautomatiken kan ske på olika sätt, exempelvis med rörelesensor, armbågskontakt, fjärrkontroll – valmöjligheterna är stora. Det går även bra att koppla ihop dörrautomatiken med befintliga säkerhetssystem för brandlarm och passage.

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill ha en offert på dörrautomatik eller behöver rådgivning

Vi på Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

Fördelar med dörrautomatik

  • Ökad säkerhet.  Dörrautomatik ger en högre säkerhetsnivå då endast behöriga personer kan komma in i byggnaden. Detta minskar risken för obehörigt inträde och stölder.

  • Tillgänglighet.  Med dörrautomatik blir det enklare för personer med funktionsnedsättning eller rörelsehinder att ta sig in i byggnaden. Detta gör det mer tillgängligt för alla boende och besökare.

  • Ökad energieffektivitet. Dörrarna stängs automatiskt efter att någon har gått in eller ut, vilket minskar risken för drag och minskar också energiförbrukningen för uppvärmning.

  • Enklare leveranser. Med en dörrautomatik blir det smidigare för leverantörer att komma in i byggnaden och leverera paket eller varor till boende. 

Fabrikatsoberoende leveranser av dörrautomatik

Oftast behövs dörrautomatik i de passager som ska vara lättillgängliga för alla. Huvudsyftet är traditionellt att skapa mer tillgänglighet för personer med funktionsvariationer, men dörrautomatik är även ett väldigt bra stöd för de som kommer med händerna fulla eller om det är tunga dörrar som inte alla klarar av att få upp. 

 

Vi är ett fabrikatsoberoende företag och kan därför erbjuda installation och service av dörrautomatik och andra produkter från flera marknadsledande leverantörer. Alla  lösningar har den senaste tekniken, har lång livslängd och är en kostnadseffektiv investering för våra kunder.
Välkommen att kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt dörrautomatik i Lindesberg. 

bottom of page