top of page
dörrautomatik örebro

Smart dörrautomatik i Örebro och Kumla

Låt dörren öppnas och stängas automatiskt! Har du någonsin upplevt att en tung dörr står framför dig och ska öppnas? Låt oss hjälpa dig med det. Vi installerar automatiska dörrar för alla typer av dörrar - från entréer till hissar, cykelförråd och fler platser. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

iStock-883690206-1024x338.jpeg
ilog_home.jpeg

iLOQ representerar en ny generation av låssystem!

Om en nyckel tappas bort måste inte låset bytas ut

Vi på Pignus är stolta förespråkare för iLOQ digitala låssystem och hjälper dig gärna med  hela processen då du vill byta ut dina mekaniska lås och nycklar till ett smart, elektroniskt, lättanvänt, säkert och digitalt låssystem.

Dörrautomatik i Örebro och Kumla

Att kunna öppna och stänga dörrarna automatiskt i en fastighet underlättar mycket, inte minst vid entréer med tunga dörrar. Låt oss installera dörrautomatik i din bostadsrättsförening, kontorslokal eller fastighet! En smart investering som sparar pengar och ökar tillgängligheten i dina lokaler.

 

Dörrautomatik går att installera på alla typer av dörrar. Vanligast är  dörrautomatik på entrédörrar, men det är även utmärkt att kombinera med hissdörrar, cykelrum, tvättstuga och dörrar till andra utrymmen med många passager. Det finns flera sätt att styra dörrautomatiken, bland annat med rörelesensor, armbågskontakt eller fjärrkontroll. Det går även bra att koppla ihop dörrautomatiken med befintliga säkerhetssystem för brandlarm, kameraövervakning med mera. 
 

Vi är fabrikatsoberoende och flexibla

Oftast behövs dörrautomatik på dörrar och vid entréer som måste vara lättillgängliga för alla. Huvudsyftet är traditionellt att skapa bättre tillgänglighet för personer med funktionsvariationer, men dörrautomatik är även ett väldigt bra stöd för de som kommer med händerna fulla eller om det är tunga dörrar som inte alla klarar av att få upp.

 

Alla vet hur det känns att stå med tunga kassar och ett småbarn att hålla ordning på samtidigt som man ska fiska upp nycklarna ur någon alla fickor. Då är dörrautomatiken till stor hjälp.

 

Vi är fabrikatsoberoende företag och kan därför erbjuda installation och service av dörrautomatik och andra produkter från flera ledande leverantörer. 

Dörrautomatik Kumla – några fördelar

Säkerhet.  Dörrautomatik ger en högre säkerhetsnivå då endast behöriga personer kan komma in, vilket minskar risken för inbrott och stölder.
 

Smidiga leveranser. Med hjälp av dörrautomatik blir det enklare för leverantörer att komma in i byggnaden och leverera paket eller varor till boende. 
 

Tillgänglighet.  Dörrautomatik förenklar för personer med funktionsnedsättning eller rörelsehinder att ta sig in genom dörren.  
 

Energieffektivitet. Dörrarna stängs automatiskt efter att någon har passerat in eller ut genom entrén. Detta  minskar risken för drag vilket gör att behovet av energi för uppvärmning blir mindre.

 

Välkommen att kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt dörrautomatik i Örebro och Kumla med omnejd.
 

bottom of page