top of page
bokningssystem örebro

Passersystem för din BRF i Lindesberg

Med våra passersystem får du tillgång till ett modernt låssystem som styrs på elektronisk väg. I stället för vanliga nycklar används nyckelbrickor. Systemet styrs via en mjukvara där en eller flera personer administrerar tillträdet, det vill säga vilka dörrar som ska öppnas, för vem de ska öppnas och när på dygnet de ska öppnas. 

 

Våra passersystem registrerar allt som hänt och det går att veta vem som har passerat in och ut. Systemet kan även kommunicera med övrig säkerhet i fastigheten, exempelvis inbrottslarm och kameraövervakning. 


Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att installera ett smart och säkert passersystem i din brf i Lindesberg

iStock-883690206-1024x338.jpeg

Hör av dig till oss om du vill veta mer eller behöver rådgivning

Vi på Pignus hjälper dig med allt från digitala låssystem och passersystem till fastighetsboxar och porttelefoni

Axema Lindesberg

Vi hjälper dig att installera Axema Vaka – ett passersystem ger snabb och enkel access till alla utrymmen. Systemet passar utmärkt för flerbostadshus, kontor, handel och industri och innefattar en rad olika tjänster. Med Axema får du porttelefoni, digital informationstavla, bokningssystem med mera inom ett och samma system. Detta användbara passersystem är skalbart, du kan börja smått och öka efter behov. 

Fördelar med Axema passersystem:

  • Enkel att installera

  • Lätt att administrera

  • Skalbart och flexibelt system

  • Tillgänglighetsanpassat

  • Inga löpande kostnader

  • Tryggt och framtidssäkert

 

Välkommen att kontakta oss för mer information om Axemas moderna nyckelfria och säkra passersystem. 
 

RCO Lindesberg

Vi erbjuder även säkra, flexibla och lättskötta passersystem från RCO. En flerbostadsfastighet med ett passersystem skapar en tryggare vardag samtidigt som det sparar pengar. 

 

Med ett passersystem från RCO slipper du den dyra och omständliga nyckelhanteringen, du kan skapa bättre tillgänglighet för personer med rörelsehinder och spara energi genom att dörrar inte står öppna i onödan. 

Du kan även bestämma behörighet så att rätt personer kommer in i cykelförråd, tvättstuga och källare. Om någon tappar sin nyckelbricka så kan den enkelt låsas och bytas ut, utan att du behöver byta några lås. 

 

Välkommen att kontakta oss för mer information om passersystem från RCO. 
 

bottom of page